Pro děti

Akční jízda

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů – rodinný film
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox na skylink Live TV Sledovat

Někteří rodiče mají obyčejná povolání, pracují třeba na dráze, prodávají v obchodě nebo jsou to učitelé. Ale jsou rodiny, kde o obyčejnosti nemůže být řeč.

Jako v případě Cortezových, jejichž rodinné peripetie jsou námětem série Spy Kids. Pamatujete si, jak to všechno začalo? Původně Carmen s Junim netušili, že jsou jejich rodiče superšpióni, kteří zachraňují svět před zločinci. Až když je jeden takový zloduch unesl, nezbývalo, než aby se do záchrany rodičů i celého světa pustili sami. Tentokrát se karta obrací a v druhém pokračování Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů se do záchrany musí pustit dospělí.

Ale to neznamená, že by Carmen s Junim jen brečeli někde v koutě a čekali, až si pro ně přijde máma s tátou. Tentokrát se do akce zapojí kompletně celá rodina, včetně prarodičů Cortezových. Čeká na vás fantastické dobrodružství plné technických vychytávek a mašinek, které by této rodince záviděl i věhlasný James Bond. V sázce není opět nic míň než osud celého světa a Cortezovi opět nezklamou. I když se Carmen s Junim neustále hádají, jako správná ségra s bráchou, jak jde o špiónskou misi, tvoří nepřekonatelný tým. 

Akce, akce a zase akce

Spy Kids jsou doslova napěchované speciálními efekty a akcí. Aby toho na diváky nebylo až příliš, je vše proložené vtipnými scénami. Hlavně sourozenecké hádky a snaha rodičů své malé špióny vychovávat patří k těm nejvtipnějším. A jak se na hollywoodský trhák sluší a patří ve filmu si zahráli přední hollywoodští herci jako třeba Antonio Banderas nebo Steve Buscemi. 

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

Pro děti
Hodnocení FDB 67,4 %
Foto FilmBox, Profimedia.cz

Režie Robert Rodriguez

Obsazení Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Sabara, Steve Buscemi, Ricardo Montalban, Cheech Marin

Délka 100 min.

Rok 2002

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC