Pro děti

Koupili jsme ZOO

Koupili jsme ZOO
Skylink Live TV

Sledujte na Prima HD na skylink Live TV Sledovat

Dopisy Ježíškovi jsou určitě plné přání, aby pod stromeček přinesl nějakého čtyřnohého mazlíčka. Umíte si představit, jaké by to asi bylo, kdyby vám nenadělil jen jednoho, ale rovnou celou zoo?

Benjamin Mee (Matt Damon) nepatří ke šťastlivcům, jimž by zoo nadělil jen tak pod stromeček Ježíšek. Benjamin patří k šílencům, kteří si ji pořídí sami. Ale vezměme to popořádku. Benjamin žije v Los Angeles, živí se psaním do novin a občas napíše i nějaký ten dobrodružný příběh.

Zní to jako velká pohoda, ale coby otec samoživitel i vychovatel se musí pořádně otáčet. Má dvě roztomilé ratolesti, kterým však ve městě neustále něco chybí, a vztahy u nich doma také nejsou právě růžové. Aby situaci změnil, rozhodne se, že místo psaní dobrodružných příběhů začnou jeden takový žít. Rodina vymění hlučné Los Angeles za venkov, kde Benjamin koupil farmu s rozlehlými pozemky. Už tohle všechno je obrovská změna, ale náš hrdina není žádný troškař. Když dobrodružství, tak pořádné! K farmě totiž patří ještě Rosemorská zoologická zahrada. O desítky zvířat všeho druhu se prozatím starala hlavně ošetřovatelka Kelly (Scarlett Johansson), která na své chráněnce nedá dopustit. Sžijí se Benjamin a děti s novým domovem? A co Kelly, zamiluje si kromě zvířat i někoho jiného?

Rodinný film Koupili jsme ZOO je sympatickou sváteční oddechovkou a kdoví, možná Ježíšek příští rok nějakého toho mazlíčka přeci jen přinese…

Koupili jsme ZOO

Pro děti
Hodnocení FDB 73,9 %
Foto Prima

Režie Cameron Crowe

Obsazení Matt Damon, Colin Ford, Maggie Jones, Scarlett Johansson, Elle Fanning, Stephanie Szostak, Carla Gallo

Délka 124 min.

Rok 2011

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC