Film / seriál

Představení stanice JOJ Family

Představení stanice JOJ Family
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Family HD na skylink Live TV Sledovat

Stanice JOJ Family je tu pro diváky satelitní televize Skylink již téměř tři roky. A její popularita rozhodně neklesá.

Tato plnoformátová, multižánrová a rodinná televize je určena pro české i slovenské diváky. Ve struktuře stanice nechybějí filmové a seriálové klasiky jak slovenské, tak české produkce. Skladbou svého programu stanice JOJ Family cílí na diváka, který se u sledování televize rád schází s celou rodinou.

Stanice JOJ Family vysílá to nejlepší z programové nabídky slovenské televize JOJ. Kromě jiných populární původní seriál Soudní síň sledující rozvody, souboje o děti, pracovně-právní spory, trestné činy a další spory, které vycházejí ze skutečných příběhů. Nechybí ani Poldové v akci, magazíny pro milovníky pěkného bydlení a kutily Nové bydlení a Nová zahrada, zábavná a odpočinková relace Nikdo není dokonalý nebo třeba tolik oblíbená emotivní show V sedmém nebi sledující, jak se velké sny obyčejných lidí mění v realitu.

Pro diváky je pravidelně každé pondělí večer ve 20:15 nachystán snímek spadající do rubriky „České kino“, páteční a sobotní večery jsou zase vždy vyhrazené pro česko-slovenské seriálové legendy. A tak se například právě během května mohou diváci každý pátek večer ve 20:15 těšit na komediální seriál Třetí patro, každou sobotu ve stejnou dobu pak zase na seriál Zákony pohybu.

Se stanicí JOJ Family máte vždy jistotu, že si každý člen domácnosti přijde na své a o poklidné rodinné večery tak máte postaráno.

Představení stanice JOJ Family

Film / seriál
Foto JOJ Family

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC