Film / seriál

Představení stanice FilmBox Plus

Představení stanice FilmBox Plus
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Stars na skylink Live TV Sledovat

Nepřeberná zásoba pečlivě vybraných filmů, se kterými se nebudete nikdy nudit. To je stanice pro filmové fajnšmekry FilmBox Plus.

Drama, krimi thrillery, akční snímky, komedie, rodinné romance i televizní seriály a čím dál oblíbenější minisérie, to vše, a ještě mnohem více má pro své diváky nachystáno stanice FilmBox Plus. Programová dramaturgie si dává vždy velmi záležet na tom, aby v nabídce byly vždy takové snímky, které mají hvězdné obsazení a které po celém světě získaly velkou popularitu.

Ze seriálů se můžete těšit třeba na hitovku Mafie vraždí jenom v létě. Seriál, který byl natočený podle stejnojmenného filmu, vypráví příběh palermského chlapce Artura. Ten vyrůstá v bouřlivých sedmdesátých letech, kdy mafie sice ještě oficiálně neexistovala, ale to neznamená, že neexistovala vůbec. Dospívání nebylo vůbec jednoduché, zejména ve chvíli, kdy se ke všem starostem připlete navíc první zamilování i první pletky se zákonem místního podsvětí.

Jak dopadlo Finále v Istanbulu se dozvíte 21. května od 21.00. Britské komediální drama sleduje dva taxikáře z Liverpoolu, Tommyho a Gerryho, kteří dostali jedinečnou příležitost – za malou službičku místnímu gangsterovi mohou vzít své syny na výlet do Istanbulu, kde zajdou na zápas finále Ligy mistrů UEFA. Tommy ani Gerry se příliš nerozmýšlejí, berou nabídku jako životní příležitost, jak upevnit vztahy se svými dětmi. A tak, i když to celé již od začátku tak trochu smrdí, jedou. Na to, co je v Istanbulu ve skutečnosti čeká, však není nikdo z nich připraven.

Představení stanice FilmBox Plus

Film / seriál
Foto FilmBox Plus

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC