Film / seriál

Představení stanice FilmBox

Představení stanice FilmBox
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox na skylink Live TV Sledovat

Stanice FilmBox je tady pro všechny milovníky filmů a seriálů každého druhu, ať jde o sladké romanťárny či děsivé horory. A tím výběr rozhodně nekončí.

Na stanici FilmBox čekají na každého diváka stovky premiér ročně i léty osvědčené klasiky, které nikdy nezestárnou. Ke slovu se pravidelně dostávají nejen oblíbené akční trháky, hororové snímky, ze kterých vstávají hrůzou vlasy na hlavě, nebo třeba romantické seriály, ale i nezávislá evropská tvorba, která divákům rozšiřuje obzory. Zároveň se ke slovu dostanou i populární seriály od nejlepších světových producentů včetně BBC Worldwide a FreemantleMedia International. 

Například 4. srpna se můžete těšit na stanici FilmBox na hit roku 2016 La La Land. Romantické muzikálové a tak trochu i komediální drama vypráví příběh lásky mladého muzikanta a herečky, jejíž kariéra se nachází v samých počátcích. Zvládnou společně ustát úspěchy i pády nejen své, ale i svého partnera?

Pokud nedáte jako mnoho dalších dopustit na šarmantního, ale trochu zvláštního detektiva s neuvěřitelnými schopnostmi ztvárněného charismatickým Benedictem Cumberbatchem, pak se můžete od 12. srpna na kanálu FilmBox pravidelně vydávat za dobrodružstvím s britskou minisérií Sherlock.

Představení stanice FilmBox

Film / seriál
Foto FilmBox

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC