Pro děti

Trollové – Zpíváme dál

Animovaná pohádka Trollové – Zpíváme dál
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Trollové jsou trochu neohrabaní skřítci, kteří nadevše milují hudbu a zpěv. Kdepak, nejsou to žádná ošklivá monstra, a veselá partička kouzelných tvorečků.

Určitě si vzpomínáte na filmový animák, kde to dohromady dali trollí princezna Poppy a trochu bručounský troll Větvík. Společně zachraňovali obyvatele své vesničky, protože je všechny unesli zlí Bergeni. Ti jsou oproti malým vlasatým a barevným trollům doslova obři, kteří si myslí, že můžou být šťastní jen tehdy, když snědí nějakého trolla. Jistě chápete, že Poppy s Větvíkem prostě museli udělat všechno, aby své kamarády zachránili. A tak se vydali do bergenské vesnice, Poppy si stále prozpěvovala a Větvík něco naštvaně brumlal, těžko byste našli rozdílnější páreček. Jenže jak to tak bývá, tak jim to spolu nakonec parádně šlo. Větvík v sobě objevil pravé trollí srdce a nakonec písničkám a tanci podlehl. Stejně jako Bergeni, kteří pochopili, že štěstí lze dosáhnout jinak než konzumací trollů.

No a nyní na tento kouzelný film z produkce společnosti DreamWorks navazuje animovaný seriál Trollové – Zpíváme dál. Hlavními hrdiny nadále zůstávají Poppy s Větvíkem. Poppy je stále veselá a pro každou situaci má připravenou nějakou písničku. Větvík se sice tanečním kreacím už tolik nebrání, ale troška bručounství v něm pořád zůstala. Oproti filmu jak už to s u nižších rozpočtů bývá, se v seriálové verzi změnila animace. Musely se totiž trochu zlevnit náročné grafické práce, ale nebojte se, jinak vše zůstává při starém. Trollové jsou opět roztomilost sama, ale jejich praktičnost se limitně blíží nule. Proto má Poppy coby nová královna fůru práce, aby vesnice vůbec nějak smysluplně fungovala. Kromě písniček se můžete těšit také na spoustu vtipných situací a hlášek, jak už to bývá u seriálů z dílny DreamWorks zvykem.

Trollové – Zpíváme dál

Pro děti
Foto Minimax
Minimax pondělí 11. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC