Pro děti

Trochu jiná detektivní kancelář

Trochu jiná detektivní kancelář
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Koho by nebavilo odhalovat nejrůznější tajemství nebo zločiny, občas pátrání proložit nějakou tou honičkou a nakonec vítězoslavně dopadnout padoucha. Přesně tohle miluje hrdinka zbrusu nového animovaného seriálu.

I když je Mirette teprve deset let, už toho zažila docela dost. K jejím největším vášním totiž patří detektivní vyšetřování a jak každý nadšený „pátrač“ ví, tohle není práce, při které byste seděli na jednom místě a nevytáhli paty z domu. Je to přesně naopak. Mirette se doslova vyžívá v pátrání po zločincích a rozkrývání nejrůznějších záhad. Sice je to holka, ale rozhodně se jen tak něčeho nezalekne. Klidně se pustí do divoké honičky v podstatě na jakémkoli stroji, jenž jí pomůže dohnat pachatele.

Je takový malý Sherlock Holmes, protože každá krádež, o níž zaslechne, ji nadchne. Už se těší, jak bude řešit další záhadný případ. Jako každý správný detektiv i Mirette potřebuje nějakého parťáka, tentokrát však žádného doktora Watsona nečekejte. K ruce jí je nejlepší kamarád, který si to po světě štráduje po čtyřech, má huňatý kožíšek a zbožňuje cokoli k jídlu. Tento docela líný kocour se jmenuje Jean-Pat, ale Mirette mu říká kočkistent.

Už určitě tušíte, je to takový Garfield s lupou neustále na cestách. Tato dvojka se skutečně nezastaví, případy řeší po celém světě: podívají se společně do Londýna a Paříže, dokonce se ocitnou i v New Yorku nebo Káhiře. Tento roztomilý francouzsko-španělský seriál je tím pravým pro malé školáky, kteří rádi řeší rébusy, ale taky se rádi smějí. Spojení malé, docela nebojácné holčičky a kocoura, kterému se nikdy nic nechce, je opravdu kouzelné. K tomu si přidejte pestré, ovšem nepřeplácané animace v tradičním malovaném stylu a vyjde vám povedený animák, který si děti určitě rychle oblíbí.

Mirette, detektiv na cestách

Pro děti
Foto Minimax
Minimax čtvrtek 13. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC