Pro děti

Svět z  koňského sedla je nejhezčí

Svět z  koňského sedla je nejhezčí
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Malé milovnice koní pozor! Nový seriál Wendy vás určitě nadchne. Nejenže se ocitnete v  romantickém světě krásné přírody, ale také na vás čeká nějaké to dobrodružství.

Hlavní hrdinkou animované seriálové novinky je Wendy, patnáctiletá dívka, která je blázen do koní. Sice nemluví jejich jazykem, ale svým vznešeným miláčkům rozumí, jako kdyby byla jednou z nich.

Jízdárna je prostě její domov, aby taky ne, když patří jejímu tatínkovi. Svět závodů a přehlídek ovšem není žádná procházka růžovým sadem. Velmi soutěživé prostředí působí doslova jako podhoubí pro různé pomluvy a nekalosti, které se zákonitě nevyhnou ani Wendy, i když je to holka se zlatým srdcem. Na náctileté divačky čeká zábavný seriál, jenž krom jízdárny a koní nabízí pohled také do životů teenagerů. Wendy má spoustu kamarádů, a tak se jí daří různé peripetie vždycky překonat, ovšem občas je to docela složité. Nemusíte se ale bát, všechno vždy dobře dopadne.

Seriál Wendy je kromě zábavné podívané také jakýmsi průvodcem pro dospívající. Řeší se v něm problémy s přáteli, jak skloubit náročného koníčka a školu stejně jako první lásky i zklamání. Je tedy určen spíš dospívajícím slečnám než dobrodružně založeným klukům, i když o napínavé situace tu také není nouze. A rodiče zřejmě potěší, že postavy dívek vypadají jako reálné holky, nejsou to žádné přespříliš vymóděné krasavice. Uvidíte sami, že si Wendy určitě oblíbíte.

Wendy

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 11. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC