Pro děti

Super  4 – Neohrožený tým hrdinů

Super  4 – Neohrožený tým hrdinů
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Mix Hvězdných válek, Petra Pana a Pirátů z Karibiku vás mile překvapí. Animovaný seriál pro děti přináší na obrazovky svěží vítr zábavy a dobrodružství.

Město Technopolis je neustále ohrožováno nejrůznějšími padouchy. I když v něm najdete ty nejmodernější vymoženosti a techniku, o které se vám ani nesnilo, stejně potřebuje své superhrdiny, aby chránili jeho obyvatele. Všichni bojují ve jménu krále Kenricka, jenž je sice hodný a vstřícný panovník, ale sám by jako bojovník asi příliš neobstál.

Vůdcem party čtyř odvážných hrdinů je princ Alexander – rytíř v pravém slova smyslu, který miluje dobrodružství a nesnáší jakoukoli nespravedlnost. Ve světě plném technických vymožeností by se ale ztratil, kdyby nebylo geniálního Gena, který je možná trochu nerd, protože světu kolem moc nerozumí, zato počítače a další přístroje jsou jeho nejlepší kámoši. V každé správné partě taky nesmí chybět holky, Ruby Red je pirátská dcerka, jež se nezalekne absolutně ničeho. Překoná jakoukoli překážku, aby ostatním dokázala, že i dívka může patřit k superhrdinům. A nakonec je potřeba mít v záloze i nějaká ta kouzla, proto do superčtyřky patří také víla Twinkle, která se svou moc však teprve učí ovládat. Super 4 vás určitě nadchne, animace připomíná legoanimáky, je jednoduchá, ale přitom si tvůrci vyhráli s množstvím detailů. K tomu si přidejte prolínání světů jak vystřižených ze slavných sci-fi říznuté exotikou Pirátů z Karibiku a hned máte jistotu, že se nudit nebudete. Dobrý vizuál navíc doplňují ještě docela vtipné zápletky a chytré dialogy. Co víc si od kresleného seriálu pro děti můžeme přát?

Super  4

Pro děti
Foto Minimax
Minimax čtvrtek 17. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC