Pro děti

S Barbie můžeš být, kým chceš

S Barbie můžeš být, kým chceš
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Malé holky i velké mámy (a kluci taky). Všichni známe ikonickou panenku od Mattela – Barbie. Rozdíl je jen v tom, zda jste po ní jako malé toužily, nebo jste ji později kupovaly svým dcerám.

Nikdo by této dlouhonohé krásce nehádal rovných šedesát let! První panenka totiž byla světu představena již v roce 1959. Od té doby se naučila hodně věcí, třeba hýbat se v kloubech, nebo si vyzkoušet nespočet povolání. Pořídila si k sobě Kena a o proměnách módních stylů se zmiňovat nemusíme. Barbie je prostě něco jako superstar mezi panenkami. Nikoho tedy nepřekvapí, že si zahrála v pěkné řádce filmů a v současnosti má i vlastní seriály. My vám představíme ten nejnovější Barbie Dreamhouse Adventures, v němž se svými nejlepšími kamarádkami, rodinou i sousedovic Kenem zažívá rozličná dobrodružství. A nikdy ne sama. Zvláště Skipper, Stacie a Chelsea se od Barbie nehnou ani na krok, jsou totiž nerozlučné kamarádky, které se nikdy nenechají ve štychu a všechno chtějí prožívat společně. A i když holky vypadají jako superkrasavice, nemusíte mít obavy, že by šlo o nějaké nafrněné hlupačky. Naopak, je s nimi sranda, nevadí jim, když se umažou nebo pořádně zmoknou. Hlavně, že se společně mají čemu zasmát. Barbie je dobrosrdečná, ale měla by maličko vylepšit svůj postřeh, podezřele často jí totiž padají věci z rukou a nejednou ji někdo trefí balónem do hlavy. Všechno je ale jen z legrace. S Barbie můžete prožít v podstatě takové nikdy nekončící prázdniny. A řekněme si upřímně, ať jsme velké, nebo malé, být aspoň na chviličku ve světě Barbie je přece docela fajn.

Barbie Dreamhouse Adventures

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 17. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC