Pro děti

Prarobosauři – Dynotrax

Prarobosauři – Dynotrax
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Všichni malí dobrodruzi a milovníci dinosaurů pozor, pravěký svět ožívá v úplně nové podobě!

Dinosaury známe coby velké, větší a ještě větší plazy, kteří vládli naší planetě před dávnými časy. Většina z nich měla ostré drápy, pořádné tesáky nebo vytvářela stáda několikatunových, spokojeně se pasoucích obrů.

Co kdybychom si ale odmysleli pěkně zaoblené tvary a šupinatou kůži? Co kdybychom si je poskládali z něčeho, jako jsou lego kostky, a vytvořili takové pravěké jeřáby, vrtáky, válce a teréňáky? Ve studiu DreamWorks je možné všechno (odtud vzešel Shrek, Kung Fu Panda nebo Madagaskar), a tak se z pravěku stává období plné řvoucích, ale skvěle fungujících strojů.

Dynotraxové jsou úžasné „mašinky“, které postupně přetvářejí divočinu v zábavný svět. Je to však tvrdá práce, protože mašinosauři se spolu moc nekamarádí. Všechno se změní až s Ty Ruxem a jeho nejlepším přítelem Revvitem. Ale bacha! I oplechovaní velikáni mají nepřátele, kteří se jim neustále snaží všechno ničit. Ne nadarmo se jmenují D-struktoři. Zábavný seriál bude oblíbený asi spíš u kluků, které nadchne robotická podoba pravěkých živočichů. Možná se na Dynotraxe chytí i tatínkové, jež určitě ocení jemný smysl pro humor, který studio DreamWorks prostě umí – stejně jako dobré konce. Každá epizoda vypráví jeden mikropříběh Ty Ruxe a jeho kamarádů a máte se opravdu na co těšit, některé díly jsou napínavé, až „létají šroubky“.

Dynotrax

Pro děti
Foto Minimax
Minimax pondělí 30. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC