Pro děti

Mourovatý Zoro – Dobrodružství Kocoura v botách

Mourovatý Zoro – Dobrodružství Kocoura v botách
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Shreka, princeznu Fionu a Oslíka zná snad každý, ale víte, kdo jim tak trochu vypálil rybník v oblíbenosti? Malá nápověda: nosí klobouk, vysoké boty a vždycky dopadne na všechny čtyři…

Samozřejmě to není nikdo jiný než proslulý šermíř a prohnaný svůdce Kocour v botách. V dobrodružném animovaném seriálu se snaží chránit všechny obyvatele městečka San Lorenzo, na které má spadeno kdejaký zpropadený padouch. Nic však nejde jako na drátkách, protože jak všichni fandové zlobřího světa vědí, Kocour v botách je trošku frajer, jenž se chce před ostatními blýsknout. A tak se dostává do šlamastik, ze kterých zdánlivě není úniku, jenže tahle šelma má vždycky nějaké eso schované v rukávu, možná bychom spíš měli říkat v botě. Nakonec pokaždé všechno dobře dopadne a obyvatelé San Lorenza jsou pyšní na svého mourovatého ochránce.

Kocour v botách patří k těm spin-­offům, jež rozhodně stojí za pozornost. Nepřijdete o typický shrekovský humor, slovní hříčky a odkazy na filmové trháky. A byť studio DreamWorks malinko zjednodušilo animaci, Kocour v botách je pořád stejný frajer, který se v okamžiku dokáže proměnit v roztomilé koťátko (kdyby mohl, určitě by si scény, ve kterých sundá klobouk a upře na své protivníky srdceryvný pohled, nechal patentovat). V anglickém originále seriálového šviháka už nedabuje Antonio Banderas, ale Eric Bauza, to je však změna, která našince trápit nemusí.

Příhody Kocoura v botách nejsou v České republice novinkou, už ve 30. letech přišel s knížkami o mluvícím kocourovi, který chodí po dvou, Josef Lada (později se dočkal i večerníčkové podoby), ale až tomu hollywoodskému se podařilo dobýt svět. Pokud patříte k oddaným fanouškům tohoto chlupatého drsňáka s ryzím srdcem a výborným smyslem pro humor, určitě se poohlédněte i po komiksové verzi v tradičním ručně kresleném stylu. A možná by za velkou louží měli zvážit, jestli by si nezasloužil tlapku na chodníku slávy.

Příhody Kocoura v botách

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 29. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC