Pro děti

Máša a medvěd

Seriál pro děti Máša a medvěd
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Třetí série jednoho z nejpopulárnějších dětských seriálů je tu. Máša a medvěd se vám představí v nejlepší formě.

Pokud jste o této svérázné dvojici ještě neslyšeli, což se mi zdá takřka nemožné, připomeňme si základní fakta. Medvěd kdysi vystupoval v cirkusu, ale nyní si žije ve svém domku v lese a netouží po ničem jiném než po klidném životě, zahradničení a vymýšlení různých zlepšováků. Vlastně by si rád dopřál takový medvědí důchod. A málem bych zapomněla, ještě se mu dost líbí jedna medvědice, ale je to příliš velký stydlín a popleta, než aby ji oslovil a někam pozval.

Pak je tu Máša, nevinně vypadající tříletý blonďatý andílek, který bydlí s dalšími zvířecími kamarády ve staré železniční stanici kousek od medvěda. Roztomilá dívenka má však do svatouška opravdu hodně daleko. Neustále něco vymýšlí, a protože rozvaha není její nejpřednější vlastností, můžeme ji popsat doslova jako chodící katastrofu. Všechny Mášiny šlamastiky nakonec musí napravovat medvěd a často to vypadá až tak, že Máše spíš zachraňuje život. I když, ruku na srdce, někdy ji o něj zase málem připraví, byť ne záměrně. Medvěd je moc hodný, jen je to nešika a ne vždy se mu všechno povede tak, jak by si představoval.

Tento seriál je plný humoru, vtipných situací, a přitom si zachovává jistou nevinnost. Malé raubíře určitě zaujme Máša (tady pozor, ať se příliš neinspirují jejími nápady) a dospělé zase roztomilý medvěd. Výhodou seriálu je také to, že se v něm moc nemluví, takže je vhodný i pro úplná prťata.
 

Máša a medvěd

Pro děti
Foto Minimax
Minimax čtvrtek 31. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC