Pro děti

Marsupilami – Dobrodružství z pralesa

Marsupilami – Dobrodružství z pralesa
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Sníte někdy o tom, že žijete v divočině a podnikáte dobrodružné cesty? Pro malého Lea to není jen sen. Bydlí na okraji pralesa, ve kterém má svého chlupatého kamaráda.

Leovi rodiče jsou zapálení ochránci přírody a veterináři, a tak není divu, že se i s dětmi usadili na okraji bujného pralesa, který se snaží chránit, ale také v něm pozorují nejroztodivnější zvířata. Asi tím nepodivnějším, jenž v divočině žije, je žlutý, veselý, pralesem hopkající tvor s černými skvrnami, který rozhodně nemá o zábavu nouzi. Jmenuje se Marsupilami.

K jeho oblíbeným pochoutkám patří piraně – takže je jasné, že se jen tak něčeho nelekne a jeho chuťové buňky si potrpí na vybrané speciality. Marsupilami ale není žádné rozverné mláďátko, i když se tak často chová. Sám má docela početnou rodinku, tři mláďátka s dlouhatánskými ocasy, na kterých neustále poskakují nebo se houpou ve větvích. Marsupilami se vždycky nachomýtne k nějaké té lumpárně, ale protože je to tvor veselý a dobrosrdečný, nikdy nezkazí žádnou legraci. Když je potřeba, svým kamarádům rád pomůže z jakýchkoli nesnází, nebo naopak z nějaké té šlamastiky pomůžou oni jemu. Jenže prales není jen místem plným dobrodružství, ale také v něm čekají různá nebezpečí a nástrahy. K největším Marsupilamiho nepřátelům patří hbitý jaguár a lovci. Ale není se čeho bát, ať už se děje cokoli, všechno vždycky dobře dopadne. Tento francouzsko-belgický seriál potěší všechny malé i velké fanoušky klasických komiksů, jako je třeba Asterix a Obelix.

Hravý animák je nejen zábavný, ale také vaše ratolesti seznámí nenásilnou formou s životem v pralese, s jeho faunou i flórou. Roztomilé zvířátko s dlouhatánským ocasem si musí každý zamilovat a s ním i seriál, protože je plný laskavého humoru i vtipných zápletek a vše navíc odsýpá pěkně svižným tempem.

Marsupilami

Pro děti
Hodnocení FDB 66,7 %
Foto Minimax

Režie Bob Hathcock, Ed Wexler

Délka 30 min.

Rok 1993

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC