Pro děti

Lokomotiva Tomáš – 20. série

Lokomotiva Tomáš – 20. série
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

I když se můžeme po světě pohybovat poměrně rychle auty a můžeme létat letadly, pořád existuje svět, který milují prťata i dospěláci – svět vlaků!

Jen si vzpomeňte, určitě jedním z prvních velkých zážitků v dětství byl výlet vlakem. Ať už motorové nebo elektrické mašiny jsou prostě něčím kouzelné. Dívat se na „vláčky“ chodí maminky s dětmi na nádraží dodnes. A teď si představte, že by všechny ty úžasné stroje ožily, mohly by mluvit a my bychom poznali jejich vlastní svět na kolejích. Něco takového můžete zakusit díky modré lokomotivě jménem Tomáš. Tahle roztomilá mašina totiž nejezdí jen tak po kolejích, ale má také své povinnosti i kamarády. Každý den je pro Tomáše jedním velkým dobrodružstvím a občas prožívá i nepříjemné chvilky. V seriálu Lokomotiva Tomáš se o tom můžete přesvědčit. Náš hlavní hrdina nejen že dopravuje po kolejích nejrůznější věci, ale často musí pomáhat svým kamarádům s prací nebo je tahá z různých šlamastik. Jeho nejbližší přátele už určitě dobře znáte. Jde o věčně usměvavého Jamese, zkušenou Percy, starostlivou Emily, dobráckého Henryho a bojácného Gordona. Celou tuto osádku má na starost průvodčí a přednosta stanice, který pečuje o to, aby železniční doprava nikde nevázla. Seriál Lokomotiva Tomáš se na televizních obrazovkách objevuje už neuvěřitelných 35 let. Vy se můžete těšit na výroční 20. sérii. A jak je vidět, tak ke kvalitě není potřeba mnoho. Stále jednoduchá loutková animace baví děti už několikáté generace a my si přejeme, aby mašinky z módy jen tak „nevykolejily“.

Lokomotiva Tomáš – 20. série

Pro děti
Foto Minimax
Minimax pondělí 29. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC