Pro děti

Lenin ranč

Lenin ranč
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Dobrodružných příběhů o koních není nikdy dost. Není tedy divu, že si tato úchvatná stvoření také zamilovala čtveřice kamarádů.

Lena, Anais, Hugo a Angelo jsou doslova blázni do koní. Každý má svého a jen co přijdou ze školy, už se na nich prohání po nedaleké pláži. Jednoho dne však jejich závod nedopadne moc dobře. Lena přijde o svého milovaného parťáka a do sedla už si nikdy nechce sednout. Jenže když si jednou koně zamilujete, dlouho chodit po svých nevydržíte. Chce to jen potkat toho správného koně. Jedné noci osud Leně do života onoho pravého koně přihraje. Najde zesláblého, ale i tak krásného hřebce, kterého hledají muži z jatek. Schová ho na starý dědečkův ranč a rozhodne se, že ho nejen postaví na nohy, ale začne znovu jezdit. Tak začíná seriál Lenin ranč, kde se životy hlavních hrdinů točí především kolem koní. Lena se svými přáteli opraví ranč po dědečkovi, kde ustájí své koně a kde najde svůj nový domov také Mistral, její nový nejlepší přítel. Jenže mít ranč není jen tak – stojí to spoustu času a dřiny. Navíc, když máte za zády škodolibou spolužačku Samanthu, která se snaží zhatit veškeré vaše snahy, je vše najednou ještě těžší. Ale čtveřice hlavních hrdinů si vždycky pomůže a když je nejhůř, zasáhne Lenin táta, který je veterinář a za děti se zaručí. Animace není nijak originální, ale co zaujme, je inteligentní scénář. Každá epizoda je dobře vystavěná a divák v ní nalezne poučná, ale také zábavná místa. Ostatně celková atmosféra seriálu je tak nějak sympaticky uvolněná. Děti se dozví něco o péči o zvířata a přitom si prožijí i chvilky napětí. Hlavní hrdinové mají navíc své mouchy, takže jsou uvěřitelní a malí diváci si brzy najdou své oblíbence.

Lenin ranč

Pro děti
Foto Minimax
Minimax pátek 15. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC