Pro děti

LEGO Elves

LEGO Elves
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

V posledních letech se z rozkvetlé říše elfů stal megahit. Tuto elfí smršť dokáže překonat snad jen populární LEGO.

A teď si představte, že se spojí roztomilá, mírumilovná stvoření se špičatýma ušima chránící přírodu s legendárním Legem. Tohle už asi překoná jen máloco. Lego dávno není jen stavebnice, je z něho doslova kult, a do filmového průmyslu už nějakou dobu fušuje (vzpomeňte si třeba na Star Wars). Nyní se na televizní obrazovky dostává seriál, který cílí hlavně na malé slečny, jež si elfy zamilovaly díky Mie. A tak je tu nová hrdinka, malá Emily Jones, která žila jen se svou babičkou. Ta jí ale zemře, a tak se smutná Emily schová v jejich milované zahradě. Slzet však brzy přestává, protože v jednom ze stromů objeví portál, kterým projde do úplně jiného světa, a jako mávnutím kouzelného proutku se ocitne v zemi jménem Elvendale.

Toto království elfů je plné kouzel a ožívají zde staré mýty. Emily se z něj však jen tak zpět domů nedostane. Naštěstí potká ohnivou elfku Azari, s níž se rychle skamarádí a která jí ukáže nejen jejich magický svět, ale také další elfy. Emily se v Elvendale líbí a při poznávání svého dočasného domova zažívá mnohá dobrodružství. Jenže doma je doma. K návratu však potřebuje několik klíčů, které není jednoduché najít ani získat. Tento seriál bude bavit spíš malé slečny, protože klučičích postav tu moc není. Musíme ale ocenit, že si tvůrci dali záležet, aby elfí svět nebyl jen pěknou zahrádkou. Opravdu pracují s odkazy na různé mýty a legendy a spolu s Emily si při hledání potřebných klíčů procvičí hlavičky i holky u obrazovek.

Elfové

Pro děti
Hodnocení FDB 80 %
Foto Minimax

Režie Rune Christensen

Délka 22 min.

Rok 2015

Minimax sobota 22. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC