Pro děti

Lassie a kamarádi

Pořad pro děti Lassie a kamarádi
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Psi jsou nejlepší přátelé lidí. Jsou to věrní a veselí společníci, se kterými se můžete vypravit klidně i za dobrodružstvím.

Veselou fenku Lassie znáte určitě i z filmového plátna. Je chytrá, přátelská, lidem rozumí i beze slov a nadevše miluje své páníčky. Nyní se s ní můžete potkávat pravidelně v animovaném seriálu Lassie a kamarádi. Její paničkou je desetiletá Zoe, která žije v národním parku, takže kromě své kolie se kamarádí se spoustou dalších zvířat (mývalem počínaje a medvídkem konče). Zoe je ale taková malá neřízená střela, která by nejraději celý den poletovala po lese a vymýšlela vylomeniny. Lassie s ní má občas proto práci, aby ji uhlídala a Zoe se nic nestalo.

Lassie a Zoe samozřejmě nejsou jediné postavy, se kterými se v seriálu setkáte. Poznáte Zoeiny rodiče, kteří se starají o obyvatele parku a jsou Lassie vděční, že dává na jejich dceru pozor. Zoe má také další kamarády mezi svými vrstevníky, ale tou nejlepší a nejvěrnější parťačkou je samo sebou Lassie.

Zábava i poučení

Tento seriál vznikl v německé produkci, a tak příliš nenavazuje na slavnou filmovou předlohu. Hlavní je, aby se malí diváci naučili něco o přírodě a aby si také vážili přátelství. Ale nebojte, není to žádná morální a vzdělávací nuda, seriál je plný zábavných scén, jelikož se Zoe neustále šijí všichni čerti. Lassie a kamarádi je nenáročný, ale v nejlepším slova smyslu milý seriál, na který se tu a tam rádi podívají i rodiče.

Lassie a kamarádi

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 27. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC