Pro děti

Kočičí banda 2

Kočičí banda 2
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Říká se, že kočky prý mají devět životů. A to je přece ideální předpoklad pro gangstera, nemyslíte?

Pan Číč je mistr kocour, který ovládá New York a jeho pořádně vymňouklé podsvětí. Je to už známá zlodějská firma, kterou se pokoušel dopadnout nejeden policista. Žádnému se to ale ještě nikdy nepodařilo. Číč má totiž svou bandu, se kterou jako správní kočičáci vždycky z každého maléru vyklouznou, i když to vypadá, že mají namále. To všechno už určitě znáte, ale víte, jak se vůbec tihle prohnaní chlupáči dali dohromady?

Prvním členem party byl Číčův nejvěrnější parťák Beny. Ale nebylo to přátelství hned na první dobrou. Číč nejdřív oblafl dokonce i samotného Benyho, který si vydělával pouličním hraním na housle (upřímně, spíš to bylo falešné vrzání než hraní). Číč má prostě čumák na ty správné kocoury, a proto mu netrvá dlouho a dá dohromady proslulou kočičí gangsterskou bandu. Co a jak a kde a kdy se přesně událo, uvidíte v pokračování zábavného animáku Kočičí banda 2.

Kocouři jsou in

Film je vlastně prequelem ke známému seriálu, který se v originále jmenuje maličko jinak – Top Cat. Svým humorem měl seriál blízko ke klasickým groteskním animákům. Kočky prostě byly, jsou a budou patřit jak mezi oblíbené mazlíky, tak i mezi vděčné pohádkové postavičky. A jak to tak bývá, i když je Číč vlastně zločinec, tak nikdy nevyvede nic, co by někomu skutečně ublížilo. Ba co víc, občas se jeho zločiny mění v dobré skutky. Takže ratolesti vám Číč určitě nezkazí.

Kočičí banda 2

Pro děti
Foto Minimax
Minimax úterý 31. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC