Pro děti

Hurá na fotbal

Animovaný film pro děti
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Fotbal a fotbálek – myslíte, že jsou to synonyma? Kdepak, i když mistry světa se můžete stát v obojím.

Fotbálek můžete mít klidně doma, na rozdíl od fotbalového hřiště, je to totiž stolní fotbal. To však neznamená, že by šlo o nudnou hru, to ani v nejmenším. Potvrdil by vám to určitě také Amadeo z animáku Hurá na fotbal, který se do fotbálku zamiloval už jako kluk a nakonec se z něho stal ten nejlepší hráč na světě. Nepotřebuje, aby ho ostatní uznávali jako nějakou sportovní celebritu, stačí mu, že má svůj bar, kde si kdykoli může svou milovanou hru zahrát. Jo, taky se mu už hodně dlouho líbí kamarádka Laura, ale nikdy neměl odvahu říct jí, co k ní cítí. Amadeo je prostě takový nesmělý sympaťák, kterého si okamžitě zamilujete. Problém však nastane, když se do vesnice vrátí Ace. Namistrovaný frajer, který přijde pomstít jedinou prohru ve fotbálku ve svém životě. Jistě, kdo jiný mu mohl dát na frak než Amadeo. A tak zničí jeho bar a rozbije i Amadeův zbožňovaný fotbálek. Co se stane teď? Malý zázrak, jelikož Amadeovy slzy (které oprávněně roní) oživí maličké fotbalové figurky. A nyní se teprve začnou dít věci!

Futbolín je cool

Co je futbolín? Ve španělštině to znamená fotbálek a v originále se tak jmenuje i tento film, který je stejně roztomilý jako slovo futbolín. Animák Hurá na fotbal vás mile překvapí nejen svou svěží animací, ale hlavně vtipem. Oživlé postavičky fotbalistů jsou naprosto úžasné a jejich neustálé dohadování vás dostane do kolen. Příběh je sice trochu předvídatelný, ale i tak vás vezme za srdce. 

Hurá na fotbal

Pro děti
Foto Minimax
Minimax čtvrtek 30. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC