Pro děti

H2O: Podmořská dobrodružství

H2O: Podmořská dobrodružství – animovaný seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Příběh malé mořské víly, která se chtěla stát člověkem a opustit podmořský svět kvůli lásce, znají snad všechny holky.

Co kdyby se ale karty obrátily a místo toho, aby podmořská víla objevovala svět lidí, mohli by podmořský svět objevovat lidé, a měnit se tak v mořská stvoření. A právě takové malé velké tajemství mají tři kamarádky Rikki, Emma a Cleo ze seriálu H2O Podmořská dobrodružství, z kterých se stanou rozverné mořské panny vždy, když se dotknou vodní hladiny.

Svět pod hladinou je úplně jiný než ten náš lidský, proto se holky občas dostanou také do nějaké té šlamastiky, ale nakonec vždycky všechno dobře dopadne. Nejodvážnější z holek je Rikki, která v jejich partě platí za rebelku, navíc má ještě zvláštní schopnost, že dokáže pořádně rozehřát vodu. Naproti tomu Emma je klidná a racionální, její zvláštní schopností je zase mrazení. A nakonec Cleo, která je z holek nejstydlivější a zajímá se o biologii, dokáže vodu ovládat a pohybovat s ní. Díky těmto schopnostem se holkám vždycky nakonec všechno podaří a vlastně se z nich stávají ochránkyně podmořského světa. Chránit jejich tajemství, o němž třeba ve škole nikdo neví, jim pomáhá ještě Lewis. Ten platí za technického experta, protože občas ani kouzelné schopnosti nestačí, aby mohly holky udržet podmořský svět v rovnováze.

Animák jak od Disneyho

H2O Podmořská dobrodružství představují seriál z ranku poučných dětských pořadů. Kromě toho, že se malé divačky ponoří s hrdinkami do světa kouzel, budou poznávat také podmořské živočichy a dozví se něco o ochraně moří. Samozřejmě je v seriálu vše uděláno zábavně a odlehčeně. A k nejoblíbenějším postavám bude určitě patřit roztomilý krab Bernie. 

H2O: Podmořská dobrodružství

Pro děti
Foto Minimax
Minimax sobota 11. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC