Pro děti

Denver – Poslední dinosaurus

Denver – Poslední dinosaurus
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Domácí mazlíček oživí život každé rodiny. Je lhostejné, jestli máte kočku, psa, akvarijní rybičky nebo papouška.

Hlavní je, že se děti nenudí a mají svého oblíbeného kamaráda doma. Ale co kdyby váš mazlíček neměl huňatou srst, chodil po dvou a byl zelený? Co by to tak asi mohlo být? Harry už ví, protože právě on má doma dinosaura! V animovaném seriálu Denver – Poslední dinosaurus chodí tento roztomilý „pravěkouš“ všude s Harrym a chovají se spíš jako bratři než jako páníček a jeho mazlíček. Denver je jednoduše tak milý a zábavný dinosaurus, že podobného kámoše by chtěl mít doma asi každý. Kromě Harryho tráví veškerý čas Denver s dalšími kamarády – hlavně s Charlotte, která má svůj vlastní blog, a s Danem, který touží být superhrdinou (proto má na hlavě vždy šátek, který se ve vteřině promění v originální superhrdinskou masku). Tahle partička se neustále někde potuluje a zažívá jedno dobrodružství za druhým. Občas je to docela napínavé, to když třeba objeví záhadnou bednu, ve které je ukryté dinosauří vajíčko… Že by Denver nebyl jediný a poslední dinosaurus na Zemi? Přesvědčit se budete muset sami.

Seriál se stejným názvem běžel na televizních obrazovkách už na konci 80. let. Měl však mnohem dobrodružnější ladění a sledovaly ho i starší děti. Nová verze je určená spíše dětem věkově kolem první třídy a tomu odpovídají i příběhy. Každá epizoda je zaměřená hlavně na zábavu, trochu poučení, ale především dává důraz na přátelství. Malí diváci by tak měli hravou formou poznávat svět a učit se společně s Denverem, který je tak trochu malé trdlo a všechno mu ještě nejde.

Denver – Poslední dinosaurus

Pro děti
Foto Minimax
Minimax úterý 19. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC