Hudba a lifestyle

Sázavafest

Sázavafest
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na skylink Live TV Sledovat

Před 17 lety se poprvé uskutečnil Sázavafest – tehdy jednodenní akce s jediným pódiem. Dnes je festival třídenní, má několik scén a sjíždí se na něj okolo 20 tisíc návštěvníků.

Sázavafest oslovuje hodně široké publikum. Nesází totiž na žádný konkrétní žánr, ale naopak se dramaturgie snaží být co nejpestřejší. Můžete na něj vyrazit ve větší partě, protože každý si najde to své. A překvapivě je vhodný i pro rodiče s dětmi – Fun zóna nabízí zábavní park se skákacím hradem, malováním na obličej a dalšími atrakcemi, které ocení i ty nejmenší ratolesti. Ale teď to hlavní – hudba. Letos se můžete těšit třeba na kapelu Kryštof, No Name, Monkey Business nebo Vojtu Dyka a B-Side Band. Po koncertě si potom můžete odpočinout na autorském čtení či v divadle. A pokud rádi poznáváte nová místa, určitě nevynechejte prohlídku zámku ve Světlé nad Sázavou. Nezapomeňte se na Sázavafest naladit s hudebními stanicemi Skylinku!

Sázavafest

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
ÓČKO čtvrtek 26. 7. Můj TV program Satelitní televize: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC