Film / seriál

Pšššt, smrt je nablízku…

Tiché místo – americký horor
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox na skylink Live TV Sledovat

Napínavý thriller vás vyděsí k smrti, ovšem hezky potichoučku. Každý šramot totiž znamená, že si pro vás přijdou…

Svět v hororu Tiché místo se nenávratně změnil a život na naší planetě už nikdy nebude stejný. Lidé, alespoň ta hrstka, která zbývá, se museli naučit žít jinak. Po invazi záhadných tajemných kreatur, kterým se na naší planetě zalíbilo a lidé jim očividně zachutnali, se všichni, kdo se chtějí dožít rána, musí chovat absolutně tiše, aby se z nich nestala kořist. Nyní je třeba vážit každý pohyb i slovo. Noví vládci slyší i sebemenší šramot a jsou to nemilosrdní predátoři.

Tanec mezi vejci

Rodině Abbottových se podařilo najít způsob, jak se i v takovýchto podmínkách dá žít na farmě. Jejich nejstarší dcera Regan je neslyšící, takže za své životy tak trochu vděčí znakové řeči, kterou všichni bravurně ovládají. Navíc si vymysleli spoustu vychytávek jako třeba herní kostky Monopolů obalené v molitanu nebo zvukotěsný sklep. Dá se ale v takových podmínkách přežívat dlouhodobě? Je možné „ztlumit“ lidský život? Evelyn (Emily Blunt) a Lee (John Krasinski) vědí, že vše je jen zlověstný klid před bouří. Čekají další přírůstek do rodiny a zvládnout porod bez vydání jediné hlásky asi není úplně reálné.

Děsivá, intenzivní, geniální, vzrušující jízda!

Napínavý horor opět přichází s obrazem postapokalyptického světa, v němž je lidstvo na pokraji vyhynutí. Místo toho, abyste sledovali udatný boj hrstky zbývajících za svobodu, budete sledovat boj o přežití jedné rodiny. Svět je plný zvuků a žít v naprostém tichu je nepřirozené a vlastně nemožné. Podaří se Abbottovým i přesto přežít? Tento skvěle natočený horor vás donutí tajit dech až do poslední minuty.

John Krasinski 

John Krasinski patří mezi vycházející hvězdy Hollywoodu. Začínal malými roličkami v seriálech (Kriminálka Las Vegas) i filmech (Taxi, Mariňák) a docela trvalo, než dostal větší příležitost. Americkému publiku se vryl do paměti především účinkováním v oceňovaném komediálním seriálu Kancl (2005–2013). Mihl se také třeba ve filmu Prázdniny (2006) nebo muzikálu Dreamgirls (2006). V současnosti se zaměřuje kromě hraní také na režii a scenáristiku.

Zajímavost

Emily Blunt a John Krasinski jsou manželé i ve skutečnosti. Veškeré fotografie použité ve filmu jsou z jejich reálného, soukromého života. 

Tiché místo

Film / seriál
Hodnocení FDB 70,5 % Hodnocení redakce
Foto FilmBox, Profimedia.cz

Režie John Krasinski

Scénář John Krasinski, Scott Beck, Bryan Woods

Obsazení Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Leon Russom, Cade Woodward, Doris McCarthy

Délka 91 min.

Rok 2018

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC