Film / seriál

Fotograf

Fotograf – životopisný film
Skylink Live TV

Sledujte na ČT1 HD na skylink Live TV Sledovat

Nezvladatelný živel a nositel francouzského Řádu umění a literatury, vášnivý obdivovatel ženské krásy i enfant terrible světové fotografie – mistr Jan Saudek a jeho život.

Středobodem světa Jana Saudka byla odjakživa fotografie. A ženy. Vlastně nejprve ženy a pak fotografie. Proslavilo ho obé. Pikanteriemi ze svého bouřlivého života plní bulvární noviny, svými fotografiemi světové výstavní síně.

Osudové křižovatky tohoto výjimečně talentovaného umělce a bezpočet ženských typů, které se objevily před jeho fotoaparátem i v jeho životě, zachycuje komediální drama Fotograf. Na jeho scénáři se, vedle režisérky Ireny Pavláskové, podílel i sám Jan Saudek. Hlavní role se zhostil Karel Roden, který se do role světoznámého fotografa doslova převtělil. Přesvědčte se sami, jak se mu to povedlo, ale raději až budou děti spát. 

Fotograf

Film / seriál
Hodnocení FDB 73,6 % Hodnocení redakce
Foto ČT

Režie Irena Pavlásková

Scénář Irena Pavlásková, Jan Saudek

Obsazení Karel Roden, Marie Málková, Zuzana Vejvodová, Václav Neužil, Vilma Cibulková, Marika Procházková, Jitka Sedláčková

Délka 133 min.

Rok 2015

ČT1 HD pondělí 24. 5. Můj TV program Satelitní televize: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC