Pro děti

Zpívající veverky jsou zpět

Alvin a Chipmunkové
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Všichni fanoušci malých rošťáckých veverek, které občas dohánějí svého „opatrovatele“ Davea k šílenství, můžou zajásat, v druhé řadě animovaného seriálu se na televizní obrazovky vrací Alvin a Chipmunkové.

Kariéra roztomilé trojky bratrů se začala rozjíždět na plné obrátky v roce 2007, kdy do kin přišel film o zpívajících veverčácích z produkce studia 20th Century Fox. Následovala další tři pokračování, a tak se není co divit, že se Chipmunkové nakonec dočkali i vlastního seriálu. Čistě animovaná podívaná se drží svých filmových předchůdců – veverčí bratři umí mluvit, skvěle zpívají, ale hlavně neustále vymýšlejí nejrůznější rošťárny, a tak mají o zábavu vždy postaráno.

Hnacím motorem celé party je Alvin, který vždy snil o tom, že se stanou rockovými hvězdami. Jeho bratr Theodor je trochu popleta, velmi často dělá všechno úplně naopak, ale stejně jako ostatní rád zpívá a zbožňuje Vánoce. Nejrozumnější ze všech je Simon, který své rozverné brášky vždycky nasměruje tím správným směrem. Všichni tři bydlí u Davea, jejich kamaráda a něco jako táty v jednom, který se o ně stará a pomáhá jim s jejich hudební kariérou i běžnými starostmi. Občas si kluci lezou pěkně na nervy, ale jak se říká, co se škádlívá, to se rádo mívá. V nových dílech se můžete těšit také na další zpívající veverčí trio Chipettes – Brittany, Jeanette a Eleanor.

Tuhle bláznivou jízdu plnou písniček a vtipných dialogů si nenechte ujít každý podvečer na oblíbeném dětském programu Nickelodeon.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Alvin a Chipmunkové

Pro děti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon pondělí 24. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC