Pro děti

Robby, Toby a létající stroj

Robby, Toby a létající stroj
Skylink Live TV

Sledujte na Film+ na skylink Live TV Sledovat

Být jedenáctiletým klukem, tak jako je Toby ve filmu Robby, Toby a létající stroj, není žádná legrace. I když máte skvělé rodiče, stačí jeden nekňuba ve škole a ze života se stane rázem peklo.

Toby je chytrý a hodný kluk, jen má prostě smůlu. Jeden hloupý spolužák si na něho zasedl a Toby mu musí psát domácí úkoly, ale na narozeninovou párty ho nikdo nepozve. Rodičům to samozřejmě neřekne, nechce, aby byli smutní, a tak raději žije ve svém vlastním světě plném roztodivných vynálezů, snící o dobrodružství. Jednoho dne se mu však jeho sny splní. Doslova z nebe mu spadne nový kamarád Robby, malý robot, který s rodiči prchal z domovské planety, ale nějak se všechno úplně nepovedlo a on skončil sám kdesi v Evropě. Má však štěstí, protože společně s Tobym se mu může podařit dostat na severní pól a potkat se s robomámou i robotátou.

Samozřejmě že dobrý dobrodružný příběh musí mít nějakého „záporáka“. Tím je majitel nadnárodní korporace, který se chce Robbyho zmocnit a využít technologie, které lidé ještě neznají. Začne tak závod s časem, kdy půjde oběma malým vynálezcům o krk. Jak se ale ukáže, ani peníze, ani moc, a ani jakákoli technologie nejsou silnější než přátelství a odvaha. Na docela roztomilý dobrodružný film pro děti Robby, Toby a létající stroj se možná rádi podívají také rodiče. Robby je totiž kombinací starého známého čísla 5 a jedinečného Vall-iho. Spojuje se v něm obojí – humor i roztomilá naivita. Tohle je snímek, který dokazuje, že nejen v Hollywoodu, ale také v Evropě umíme natočit kvalitní a hlavně smysluplné bijáky pro děti. Robby s Tobym vás jednoduše dostanou stejně jako vlasaté drsňáky na vrakovišti – až uvidíte, pochopíte.

Robby, Toby a létající stroj

Pro děti
Foto Film+
Film+ neděle 23. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC