Pro děti

Představení stanice: Nickelodeon

Představení stanice: Nickelodeon
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Pestrý koktejl zábavy pro malé diváky. To je stanice Nickelodeon, která vysílá 24 hodin denně a přináší opravdu barevný mix animované tvorby.

Ztřeštěná dobrodružství mořské houby Spongebob v kalhotách, ikonický seriál Vzestup Želv Ninja, Fazolčina kavárna pro malé milovníky vaření nebo třeba Změna hry pro starší děti, které zajímají moderní technologie. Nejen na tyto skvosty tvorby pro děti narazíte na televizní stanici Nickelodeon. 

Ta vznikla už v roce 1977 pod názvem Pinwheel, o dva roky později změnila název na Nickelodeon. Čeští diváci mají „Nick”, jak se stanici často přezdívá, možnost sledovat od roku 2010. V tomto roce byl Nickelodeon ve Spojených státech mimochodem hodnocen jako nejlepší dětská televize, přičemž pokořil konkurenční Disney Channel, Boomerang i Cartoon Network. 

Možná jste už slyšeli také o cenách pro nejoblíbenější pořady a herce s názvem Nickelodeon Kids' Choice Awards. V posledních letech byli takto vyznamenáni třeba Taylor Swift, Ariana Grande, Shawn Mendes nebo Zendaya. 

Ačkoliv má například zmíněný Spongebob spoustu příznivců i mezi dospělými, přece jen se stanice zaměřuje především na dětské diváky, a to hlavně ve věku od pěti do deseti let, v ranních hodinách pak cílí na děti do pěti let. Všechny pořady jsou dabovány v české verzi. Nickelodeon je momentálně nejsledovanějším kanálem ve své kategorii na trhu.

Představení stanice: Nickelodeon

Pro děti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon středa 10. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC