Pro děti

Hlasiťákovi

Seriál pro děti Hlasiťákovi
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Kolik byste si přáli mít sourozenců? Dva, tři, pět nebo víc? Co kdybyste jich měli deset?

Zní to docela šíleně, mít doma deset sourozenců různého věku, ale představte si, že by to všechno byly sestry! Tolik holek v jedné domácnosti je šílenost. Jak moc velká vám ukáže jedenáctiletý Lincoln Hlasiťák, který spolu se svým tátou musí čelit této dámské přesile.

Animák Hlasiťákovi je vtipným seriálem o hodně velké rodině, kde, jak jistě chápete, je občas těžké zachovat si zdravý rozum. Lincolnovy sestry jsou totiž každá úplně jiná. Nejstarší Lori už má kluka a všichni ostatní v rodině jí připadají trapní. Leni je zase milovnice módy, co nepobrala moc rozumu. Lunu zajímá jen muzika. Domácím šaškem je Luan, jenže její vtípky lezou už všem krkem. Sport má v této domácnosti na starost Lynn. Lucy zase neustále všechny děsí a leká a malá Lana neustále něco patlá z bláta. Krasavicí mezi sestrami je teprve šestiletá Lola a géniem světového formátu je ještě o dva roky mladší Lisa. A nejmladším členem rodiny je Lily, která se ještě batolí a neustále někde ztrácí plínky. Chtěli byste žít v takové rodince? Lincoln si vybrat nemohl, a tak na něho každý den čeká fůra nejrůznějších zážitků se sestrami. Ale úplně sám na to není, má ještě nejlepšího kámoše Clyda.

Seriál s opravdu přiléhavým názvém 

Jestli se doma vaše ratolesti hádají, tohle můžete brát jako terapii, protože to, co zažívají rodiče Hlasiťákovi se jen tak nějaké rodině nepoštěstí. Teď je jasné, že název seriálu přesně vystihuje veškeré dění. Ale pozor, není to ukřičený animák o ničem, kromě vtipného sourozeneckého hašteření na malé diváky čeká i kapka poučení. Hlasiťákovi vás i v nových dílech přesvědčí, že jde o výborný rodinný seroš. 

Hlasiťákovi

Pro děti
Hodnocení FDB 90 %
Foto Nickelodeon

Režie Chris Savino, Kyle Marshall

Délka 22 min.

Rok 2016

Nickelodeon pondělí 29. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC