Hudba a lifestyle

Štefan Margita

Štefan Margita
Skylink Live TV

Sledujte na Retro na skylink Live TV Sledovat

Známý tenorista, který dobyl nejslavnější světová operní pódia, se na albu Mapa lásky chystá vstoupit do překvapivé žánrové oblasti.

Štefan Margita má uměleckou všestrannost v krvi. Než se pustil do hudby, vystudoval košický rodák na místní umělecké průmyslovce obor fotografie a jako fotograf se chvíli i živil. Pak už ale následovala konzervatoř a jeho celoživotní láska – opera. Přes Prešov, Košice a Prahu prorazil Margita na nejslavnější světová pódia – milánskou La Scalu či newyorskou Metropolitní operu. Nyní chystá další posun v kariéře – pro nové album nazpíval šansonové písně takových legend jako Edith Piaf či Charles Aznavour, ale i vlastní tvorbu, již pro něj na míru napsal například Ondřej Soukup. Milostně-mrazivý hudební zážitek vychází ve fyzické i digitální podobě 25. května 2018.

Skladby Štefana Margity můžete slyšet už nyní na Skylinku!

Štefan Margita

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Retro středa 16. 5. Můj TV program Satelitní televize: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC