Hudba a lifestyle

Řekni, kdo to zpívá?

Řekni, kdo to zpívá?
Skylink Live TV

Sledujte na Nova HD na skylink Live TV Sledovat

Od podzimu bude každý sobotní večer patřit velkolepé show, u které se pobaví celá rodina – Tvoje tvář má známý hlas. V pořadí již šestá řada oblíbeného pořadu má pro své diváky opět nachystaná samá hvězdná jména!

No uznejte sami: Zuzana Norisová, Kateřina Brožová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Ján Jackuliak a další jsou zárukou toho, že se bude skutečně na co těšit. Pořad, který pravidelně trhá divácké rekordy (posledních pět řad získalo jen v České republice v cílové skupině 15–54 přes neuvěřitelných 40 % podílu na sledovanosti) byl připravován skutečně poctivě – náročným castingem prošlo neuvěřitelných 300 umělců, aby měli tvůrci jistotu, že divákům nabídnou skutečně jen to nejlepší.

Silná osma

Osm soutěžících se představí v úžasných proměnách a po dobu dvanácti týdnů budou bojovat o finanční výhru určenou pro dobročinné účely. Umělci budou podrobeni náročnému hodnocení odborné poroty, v jejímž čele již tradičně usedne Jakub Kohák. Po jeho boku pak výkony bude hodnotit zpěvák, skladatel a otec Ester Ledecké, Janek Ledecký, a herec Aleš Háma. Čtveřici pak každý týden doplní speciální host. Pořadem bude opět provádět oblíbený moderátor a herec Ondřej Sokol.

Ačkoli se může zdát, že účast v soutěži je samá sranda, není tomu zcela tak. Mimo náročné přípravy a hodin a hodin, které musejí soutěžící prosedět pod rukama maskérů, musí mnoho z nich řešit pečlivě a dlouho dopředu i logistiku, což potvrzuje například herečka Zuzana Norisová: „Nabídka mě velmi potěšila, ale musela jsem nejdřív hodně řešit, jak to celé propojit s mou prací na Slovensku, kde trvale žiji, jestli to vůbec půjde. Navíc má dcera Júlinka teď začíná chodit do školy. Ta se ale na Tvář těší moc, určitě tu bude i často se mnou, takže to bude příjemné.“

Nic nebude zadarmo

Když má čtyřicetiletý muž napodobit výkon osmnáctileté zpěvačky z 60. let, je samozřejmě třeba školených průvodců, kteří mu s tímto zdánlivě nemožným úkolem pomohou. Tým soutěžících tak bude mít po ruce hlasového (Linda Finková) i hereckého poradce (soutěžícího minulé řady, herce Patrika Děrgela) a ochuzeni nebudou samozřejmě ani o choreografa Yemiho A. D. Mimořádně horko bude letos u předávání maket. Pro informaci, jakého interpreta v další epizodě ztvární, bude muset jeden ze soutěžících skočit padákem z letadla a druhý přejít po laně z jedné budovy na druhou. A to, uznejte sami, není úkol jen tak pro někoho. Jak se s tím soutěžící popasují, zjistíte sami na stanici Nova HD od 7. září.

Ondřej Sokol

Sedmačtyřicetiletý rodák ze Šumperka chtěl být sice nejdřív letcem nebo tenistou, v pubertě však převážila láska k divadlu a bylo rozhodnuto. V roce 1996 absolvoval na pražské DAMU a okamžitě získal angažmá v Městském divadle v Mladé Boleslavi, kde vydržel tři roky, než přestoupil do Činoherního klubu. Televizní diváci si pak Ondřeje Sokola nejčastěji vybaví jako Romana Rédla z minisérie Rédl, lékaře Prokopa Hrubého z Ordinace v růžové zahradě či rodinného přítele Jiřího v Hřebejkově trilogii Zahradnictví.

Tvoje tvář má známý hlas

Hudba a lifestyle
Hodnocení FDB 67 % Hodnocení redakce
Foto Nova

Režie Pepe Majeský, Michael Čech

Scénář Jan Liška, Ondřej Sokol

Obsazení Ondřej Sokol, Janek Ledecký, Aleš Háma, Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová, Marek Lambora…

Délka 12 × 120–150 min.

Rok 2019

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC