Film / seriál

Podzimní novinky na TV Nova

Podzimní novinky na TV Nova
Skylink Live TV

Sledujte na Nova HD na skylink Live TV Sledovat

Diváci se v  podzimním vysílání mohou těšit na premiérové díly svých oblíbených seriálů Ordinace v  růžové zahradě 2 a Ulice, s novou řadou se vrací i Kriminálky Policie Modrava a  Specialisté i  fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas. Televize Nova ovšem přichystala i  úplně nové projekty.

Novinkou nadcházející sezóny je dokumentární reality show Malé lásky, sledující na gynekologicko-porodnické klinice intimní okamžiky nastávajících rodičů a jejich miminek a příběhy porodních asistentek i lékařů.

Ve výrobě je původní detektivní seriál z prostředí právnické kanceláře Dáma a Král, ve kterém se představí Miroslav Donutil, Matěj Hádek a Tereza Hofová, a výhledově se chystá reality show o nových začátcích Mise nový domov, s níž moderátorka Tereza Pergnerová naváže na loňskou Akci nový domov. Cílem pořadu je poskytnout šanci na nový začátek lidem, kteří se ocitli na samém dně a moderátorka se svým týmem jim ze stávajícího bydlení vykouzlí místo, kde budou mít možnost sbírat síly do života. I na poli dokumentárních dramat přibude nový počin, investigativní novinář a kreativní producent Janek Kroupa, jedna z tváří pořadu Na vlastní oči, nabídne Příběhy českých zločinců s rekonstrukcemi skutečných případů.

Pondělní večery budou patřit milovníkům napětí a detektivek, kriminální seriál Specialisté se vrací s druhou sérií a novými příběhy z exteriérů Prahy, spravedlnost budou společně s hlavním vyšetřovatelem Davidem Prachařem bránit Jakub Štáfek a Zuzana Kajnarová. Marek Adamczyk, který partu vyšetřovatelů doplňoval, si zahraje jen v několika scénách, na jeho místo nastoupí sympaťák s drsným pohledem – herec Jan Zadražil. Ten ztvární komisaře Jaroslava Čermáka, rozvedeného otce dvou dcer, který většinu času věnuje své práci. Ve vedlejších rolích se můžete těšit na známé tváře jako je Barbora Seidlová, Leoš Noha, Jan Kačer a další. Nedělní prime time obsadí další kriminálka, Policie Modrava, odehrávající se v horském prostředí Šumavy. I v jejím pokračování je zpět zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Zuzany Norisové i vyšetřovatel major Koutný. Jeho představitel Jaroslav Satoranský si podle svých slov natáčení velmi užíval, bavila ho na něm „bezvadná parta a úžasní profesionálové“, a ve volných dnech si dokonce párkrát vyrazil na procházku s batůžkem kolem Srní, kde byl štáb ubytován. Seriálovými dny budou úterky a čtvrtky, které přinesou nové díly Ordinace v růžové zahradě 2, jež tento podzim vstupuje do již 13. sezóny. Stejnou řadu zahajuje i seriál Ulice, nové zápletky i nové tváře mohou diváci sledovat každý všední den.

Fanoušci show Tvoje tvář má známý hlas se mohou těšit na další řadu, ve které se tentokrát představí zpěvačka Leona Machálková, muzikálový herec Jan Kopečný, herečka Aneta Krejčíková, moderátor Dalibor Gondík, herečka Berenika Kohoutová, herec Tomáš Matonoha, Česká Miss 2010 Jitka Boho a dabér a hudebník Jan Maxián. V porotě usednou známé tváře Jakub Kohák a Janek Ledecký a nováček Aleš Háma, v roli drama kouče se představí Martin Dejdar, který vystřídal herečku Ivu Pazderkovou. 

Podzimní novinky na TV Nova

Film / seriál
Foto Nova TV

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC