Pro děti

Zvědavý George – Malý vědátor z opičí říše

Zvědavý George – Malý vědátor z opičí říše
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

O tom, že jsou opice inteligentní tvorové, určitě nikdo nepochybuje. Mimo to jsou ale také velmi zvědavé.

Především malý George, který by nejraději zhltal informace o všem, co se na Zemi šustne. Roztomilý opičák žije s dobrodruhem Tedem Shacklefordem, který neustále vypadá, že vyráží někam na safari. Kdo ví, možná se tam opravdu chystá, zatím však žijí s Georgem ve městě, které je možná někdy ještě záživnější džunglí, než je ta opravdová. George tak má nespočet příležitostí dozvědět se spoustu nových věcí o světě, v němž žijeme.

Když ho zaujmou ptáci, hned utíká do parku, kde narazí na ornitoložku, která se pozorováním ptáků živí. Když v cukrárně dostane chuť na palačinky, už už je v kuchyni a učí se recept i kuchařské a cukrářské triky. A když ho zaujme melodický zvuk, málem se stane skladatelem.

George je prostě k nezastavení a zajímá ho každý pohyb stébla trávy, protože jak uvidíte v zábavném, ale také poučném animovaném seriálu, i ta nejtitěrnější maličkost je něčím zajímavá a výjimečná. Roztomilý seriál spíše pro menší diváky představuje jakousi animovanou encyklopedii přírodních zákonitostí s trochou matematiky a logiky. Prcci se u obrazovek nejen pobaví (jistěže občas musí dojít k nějaké té šlamastice, jinak by byla na světě děsná nuda), ale hlavně se toho spoustu dozví. Animák Zvědavý George je tak trochu malou přípravkou na fyziku, takže pokud se k nim přidáte i vy, dospělí, můžete si ledacos zopakovat a připomenout.

Ale pozor, pravidelným sledováním seriálu riskujete, že se z vašich dětí stanou malí vědci. Tohle riziko, doufáme, určitě rádi podstoupíte.

Zvědavý George

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 29. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC