Pro děti

Vzhůru do přírody s Robem!

Vzhůru do přírody s Robem!
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Každý správný přírodní park má svého správce a ochránce. V malebném Big Sky Parku je to malý raubíř Rob.

Rob je sice ještě malý kluk, ale díky práci svého táty vyrostl v lesích obklopený zvířaty a krásnou přírodou a v parku se vyzná jako málokdo. Big Sky Park navíc není žádná malá zahrádka, je to kráter, který je sto mil široký a najdete v něm všechny myslitelné druhy zvířat i rostlin.

Roztomilý animák Ranger Rob může malým dobrodruhům pomoci zažehnout nadšení pro výlety do přírody i její ochranu. Rob je sice horká hlava a často rychleji jedná, než myslí, což sem tam nadělá pěknou paseku, ale naštěstí má k ruce ještě super auťák jménem Chipper. Ten zvládá každý terén (dokonce i létá!) a často Robovi pomáhá dostat se ze šlamastik. Na pomoc mu přicházejí i další kamarádi, někdy to jsou spolužáci, jindy zvířata a občas dokonce třeba malí lední mužíčkové. Rob se prostě nikdy nenudí a při svých dobrodružstvích poznává lépe přírodu a její zákonitosti.

Ranger Rob není prvoplánový vzdělávací seriál pro malé raubíře. Spíš jde o zábavnou podívanou, která zároveň přináší i nějaké to poučení. Navíc je koncipován dobrodružně a Rob často působí jako superhrdina, jenž má ve svém pokoji tajnou schránku s různými chytrými udělátky. K těm nejsuprovějším patří hodinky, díky nimž může mít na nohou během vteřinky třebas lyže. A kdo ví, možná zjistíte, že podobného „rangera“ máte doma taky.

Ranger Rob

Pro děti
Foto Minimax
Minimax pondělí 1. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC