Pro děti

Sláva králi Jelimánovi

Sláva králi Jelimánovi
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Další z řady spin-offů k Madagaskaru vás mile překvapí. Král všech králů, Jelimán, se stal ústřední postavou nového bláznivého seriálu.

Král Jelimán je stálice animáků z Madagaskaru, ať už jde o filmy, nebo o seriál s tučňáky. Každý dobrý příběh totiž potřebuje nějakého záporáka s dobrým srdcem, který bude vše komplikovat, ale nakonec se vždy postaví na tu správnou stranu. Přesně takový je i Jelimán, trochu protiva, dost velký sobec a hlavně strůjce naprosto šílených plánů. A teď nově je to také král, jenž se občas, světe div se, rozhodne chránit své poddané i z vlastní vůle. Budete tak mít možnost seznámit se s jeho lepšími stránkami a možná si ho nakonec oblíbíte víc než ostatní postavy.

Seriál Sláva králi Jelimánovi jede po dobře vyjeté cestě – čeká na vás sarkastický humor, který znáte už z Tučňáků, parádní animace a příběhy, jež mají spád. Děti se budou bavit Jelimánovými šílenými plány, které se samozřejmě vždycky nějak zvrtnou, ale konce jsou vždy šťastné a veselé. Navíc nepřijdete o jeho věrné parťáky, oddaného Morta a Maurice, a těšit se můžete také na novou lemuří bojovnici Clover, což je takový paranoidní Skipper v sukních. Dospělí zase ocení nejrůznější narážky na současné politické i kulturní dění. Filmoví fajnšmekři si navíc užijí i nespočet parodií známých scén z těch nejslavnějších kasovních trháků. Tenhle seriál je tak nejen pro děti, ale i pro rodiče. 

Sláva králi Jelimánovi

Pro děti
Foto Minimax
Minimax sobota 11. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC