Pro děti

Hledá se Yetti

Hledá se Yetti – animovaná rodinná pohádka
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na skylink Live TV Sledovat

Co všechno je nutné udělat, abyste se mohli stát členy Společnosti badatelů a velkých mužů? O tom ví své sir Lionel Frost a pan Článek.

Dobrodružný animovaný snímek cenami ověnčeného studia Laika je rodinnou podívanou pro malé i velké diváky. Přináší příběh sira Lionela Frosta, dobrodruha, který se považuje za odborníka na mýty a příšery. Sám je vyhledává, studuje a oznamuje jejich přítomnost světu a doufá, že se stane členem klubu Optimus – Společnosti badatelů a velkých mužů.

Jenže nemá úspěch a nikdo mu nevěří. Pokud ale předloží důkaz o existenci severoamerického Yettiho, bude do klubu přijat. Vydá se tedy do lesů Severní Ameriky, kde Yettiho opravdu nalézá. Pojmenuje ho pan Článek. Ten sira Lionela poprosí o pomoc při hledání jeho příbuzných v Himalájích a tímto se roztáčí kola divokého příběhu, ve kterém půjde i o život. Snímek získal ocenění Nejlepší animovaný film na Zlatých globech v roce 2020.

Hledá se Yetti

Pro děti
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD neděle 18. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC