Film / seriál

Švadlena

Švadlena – autralské drama
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na skylink Live TV Sledovat

Švadlena, to je Kate Winslet v roli, za kterou je třeba ji milovat. A zdaleka v této filmové lahůdce není jediná.

Na hercích a propracovaném scénáři je ostatně Švadlena postavená. Kate Winslet se coby půvabná a úspěšná švadlena Tilly vrací do rodného australského zapadákova, aby zúčtovala s minulostí. Odvezli ji odtamtud jako malou holku, když kvůli ní přišel o život stejně starý chlapec. Opravdu ho ale Tilly tehdy zabila? Z osudného dne si nepamatuje nic, její mysl ale vražda dráždí. A tak je po letech na místě činu, aby zjistila pravdu.

Stojaté vody špinavé vesničky s řadou podivných obyvatel a kostlivců v jejich skříních rozčeří silou vichřice. Za to stojí už její entrée na zápase vesnického fotbalu, kde chlapy magnetizuje svým líčením a vyzývavou róbou. Ale to je teprve začátek, Tilly totiž přijela sehrát divadlo o poznání větší!

Winslet v její misi sekundují vynikající australská herečka Judy Davis, nominovaná na Oscara za filmy Manželé a manželky a Cesta do Indie, Liam Hemsworth, který se blýskl v katastrofickém thrilleru Den nezávislosti: Nový útok či Hugo Weawing, známý jako agent Smith z Matrixu.

Švadlena

Film / seriál
Hodnocení FDB 74,2 % Hodnocení redakce
Foto JOJ Cinema

Režie Jocelyn Moorhouse

Obsazení Kate Winslet, Liam Hemsworth, Judy Davis, Hugo Weaving, Sarah Snook, Caroline Goodall, Kerry Fox

Délka 118 min.

Rok 2015

JOJ Cinema HD neděle 6. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC