Film / seriál

Představení stanice FilmBox Extra HD

Představení stanice FilmBox Extra HD
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Extra HD na skylink Live TV Sledovat

Považujete se za pravé filmové fajnšmekry, kteří rozpoznají sebemenší chybku v obraze či zvuku? Tak pozor – právě pro vás je tu stanice FilmBox Extra HD.

U ní máte totiž jistotu, že vás nikdy žádné nedokonalosti rušit nebudou, díky čemuž si budete moci užít každou filmovou pecku naplno. Každý týden jsou pro diváky nachystané premiéry filmů těch nejslavnějších hollywoodských studií, samozřejmě v bezchybné HD kvalitě. Pokaždé si budete připadat, jako byste seděli přímo v kině.

16. dubna si stanice pro své diváky nachystala Zvláštní příběh rodiny F. Nicole Kidman a Jason Bateman zde hrají dospělé sourozence, kteří se nikdy nevyrovnali s tím, jak je vychovávali jejich rodiče. Otec i matka jsou totiž výstřední konceptuální umělci, kteří mají potřebu šokovat a překvapovat, k čemuž mnohokrát neváhali využít ani vlastních dětí. Když jim jednoho dne policie oznámí, že se po rodičích slehla zem, sourozenci přirozeně předpokládají, že je to jen nějaké další číslo. Co ale, když není…?

O dva dny později se můžete těšit na životopisný snímek Diagnóza: Šampión. Ten sleduje příběh Benneta Omalu (Will Smith), geniálního lékaře z Nigérie, který zveřejnil studii dokládající souvislost mezi častým objevem chronické traumatické encefalopatie, onemocněním mozku, a profesionálními hráči amerického fotbalu. Vysledoval, že toto poškození mozku (které má často fatální následky) je způsobeno tisíci údery do hlavy při každém zápasu. Asi si dovedete představit, jaké pozdvižení jeho objev vyvolal v zemi, kde je tento sport brán jako národní náboženství.

Představení stanice FilmBox Extra HD

Film / seriál
Foto FilmBox Extra HD

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC