Pro děti

Zorro se opět vrací

Don Diego trénuje s kordem
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Neohrožený hrdina, jenž brání své přátele a slabší pod rouškou noci s černou maskou, širokým kloboukem a hlavně kordem, opět vyráží za nočními dobrodružstvími. Tentokrát na Minimaxu ve zbrusu novém seriálu Zorro.

Dona Diega, šarmatního a bystrého mladého muže, si s tajemným nočním přízrakem, který děsí všechny tyrany, spojuje jen málokdo. Své tajemství si pečlivě střeží. Jen před svou sestrou, která se mu temperamentem i odvahou hravě vyrovná, nic neutají. Ale to rozhodně nevadí. Oba se krom sourozeneckých šarvátek dokážou podržet a při všem jim navíc asistuje jak jinak Diegův černočerný plnokrevník Tornádo, bez kterého by se Zorro neobešel.

Že je Zorro jen pro dospělé? Kdepak! 

Na malé diváky čeká plno dobrodružství, trocha nekalých intrik, ale také spousta vtipných situací. A tak můžete sledovat, jak se rodila legenda, bojovník za spravedlnost i práva slabších, který se nelekne ani celé roty vojáků. Vždycky si nějak poradí, zaimprovizuje a ještě se u toho pobaví na účet svých někdy prohnaných, jindy zas hloupých protivníků. Nezapomene však dát vědět, s kým měli tu čest. Tam, kde se objeví Zorro, zanechá vždy i svůj podpis. Velké Z vyryté kordem. Jestli se ale raději „podškrábne“ na zeď, nebo na uniformu některého z vojáků, na to už se musíte podívat sami. 

Animák nabitý akcí

Skvělé je, že nejde o úplně klasický animák pro nejmenší. V Zorrovi je mnohem víc akce, ale také humoru, neb se animátoři rozhodli divákům nabídnout filmovější verzi. A tak při soubojích můžete sledovat jiskření kordů, jako byste byli samotný Zorro, a doslova se nocí prohánět na Tornádovi.

Zorro

Pro děti
Foto Minimax
Minimax neděle 24. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC