Pro děti

Hloubka

Animovaný seriál Hloubka
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Moře a oceány stále ukrývají nespočet tajemství. Pojďte se proto s námi vydat na dobrodružnou cestu s výjimečnou rodinou.

Nektonovi z animáku Hloubka nejsou zcela obyčejná rodina bydlící někde v domku se zahradou, čtyřnohým mazlíčkem a autem v garáži. Nektonovi totiž bydlí v supermoderní ponorce a k jejich denní rutině patří prozkoumávání podmořských hlubin. Samozřejmě že mají tu nejmodernější techniku, která jim nejen pomáhá při pohybu pod vodou, ale také je chrání před nejrůznějšími nebezpečími. Objevovat takový svět je totiž někdy nesmírně zábavné, ale občas také nebezpečné. A na co vše se můžete těšit? S Nektonovými budete prozkoumávat prastaré vraky lodí, jestli se v nich neukrývají nějaké poklady. Nebo se projdete po dávno ztracených městech už zapomenutých civilizací, v nichž jsou ukryty až magické „úlovky“. Samozřejmě že se Nektonovým podaří také objevit několik zcela nových živočišných i rostlinných druhů. Prožívají prostě dobrodružství každý den a vy budete moci s nimi.

Podmořští Transformers pro děti

Seriál Hloubka je takovou animovanou kombinací Dvaceti tisíc mil pod mořem a Transformers. Je to sice čirá fantazie, ale tajemné Atlantidy a nové živočichy se snaží nalézt vědci i v reálném světě, takže proč nedat takovým dobrodružstvím slušivý animovaný kabát. Seriál je místy opravdu napínavý a i když jde o fikci, nenásilnou formou dětem připomíná, jak je důležité chránit přírodu. Do Hloubky se určitě budou rády vždy v podvečer „nořit“.

Hloubka

Pro děti
Hodnocení FDB 80 %
Foto Minimax

Režie Trent Carlson, Ben Anderson, Daniel Ife

Obsazení Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Michael Dobson, Vincent Tong, Giles Panton, Jacqueline Samuda, Jason Simpson

Délka 25 min.

Rok 2015

Minimax neděle 30. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC