Film / seriál

Jsi vrah! Natočíme podcast?

Podle skutečné události – americký komediální seriál
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na skylink Live TV Sledovat

Sympaťačka Kaley Cuoco, Penny z legendárního seriálu Teorie velkého třesku, hraje hlavní roli v seriálu, který dokázal geniálně spojit humor s napětím.

Že by šlo opravdu propojit humor s detektivkou tak, aby se člověk nemusel u televize ošívat, nedej bože stydět? Pokusů byla v minulosti řada, a není divu, pokud někdo nad tímhle nesnadným spojením žánrů zlomil hůl…

Jenže kdo si počká, ten se dočká! Tohle spojení fungovat může, ba co víc, může se propojit v příjemně vzrušující seriál, u kterého nevydržíte čekat na další díl a jehož děj vás vcucne jako malinu. Kdo nevěří, může si pustit osmidílnou sérii Podle skutečné události inspirovanou opravdu bizarním skutečným příběhem.

Policii nevoláme

Žádné potoky krve nečekejte, i když… Začátek je jako z hororu, hned v úvodu místnímu sériovému vrahovi přezdívanému Rozparovač padne za oběť další sličná dívka, jenže hned poté se nad seriálem rozzáří věčné kalifornské slunce a pod ním se začne odvíjet příběh neobvyklé trojice. Realiťačky Avy, zapálené fanynky krimi žánru, jejího manžela Nathana, který po ukončení profesionální kariéry trénuje tenis v místním klubu, a Matta, ten k nim jednoho dne dorazí coby instalatér na opravu protékající toalety. Co na tom, že si Matt s Nathanem padnou do oka a vyrazí na šipky… nic by se nestalo, kdyby svým špionským nosem nezavětřila Ava. Když si dá dohromady pár indicií, je to jasné: Oním Rozparovačem, z něhož městem obchází strach, je právě Matt. A protože na tom s Nathanem nejsou zrovna finančně nejlépe, rozhodnou se namísto telefonátu na policii nabídnout Mattovi, že spolu budou točit podcast!

Jsem v tom!

Je jasné, že hladce tohle spojení dvou amatérů se sériovým vrahem probíhat nebude a často jim všem zamotá hlavy. Ty ovšem tvůrcům seriálu na samém začátku natáčení zamotala i Kaley Cuoco. Scénář počítal s tím, že Ava bude mít staršího potomka, jenže… „Šla jsem na jednu z prvních schůzek s producenty a některými herci a řekla jim: „Hele, co si myslíte o tom, kdyby Ava byla těhotná? Podívali se na mě a řekli: Proboha, to myslíš vážně? A já na to: Jo, promiňte,“ smála se herečka dvakrát nominovaná na Zlatý globus v rozhovoru pro Variety. Roli pak vystřihla i s rostoucím bříškem, a po natáčení, loni v březnu, se jí narodila dcera Matilda.

Podle skutečné události


Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+ Action

Režie Jennifer Arnold, Alexander Buono, Francesca Gregorini, Anu Valia

Obsazení Kaley Cuoco, Chris Messina, Liana Liberato, Tom Bateman, Priscilla Quintana, Brandon Keener, Belmont Cameli, Lizze Broadway

Délka 8 x 25–55 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC