Sport

Představení stanice Arena sport 1

Představení stanice Arena sport 1
Skylink Live TV

Sledujte na Arena Sport 1 HD na skylink Live TV Sledovat

Jako každý rok, i v tom letošním přinese televizní stanice arena sport 1 mimo klasických sportovních přenosů také několik exkluzivních specialit, které uspokojí různorodé skupiny fanoušků.

Zpráva o tom, že Marek Hamšík ohlásil přestup z italské Serie A – SSC Neapol do klubu Ta-lien I-fang Čínské superligy, se stala ve fotbalovém světě zprávou roku a právě stanice arena sport 1 přinese výběr některých zápasů této soutěže. Mimo jiné se mohou diváci těšit i na prestižní nizozemskou Eredivisie, dále pak argentinskou, rakouskou, ukrajinskou a druhou anglickou soutěž Sky Bet Championship, ale i nejvyšší fotbalovou ligu ve Švýcarsku – Super ligu, v níž aktuálně působí velké množství legionářů z celého světa, včetně ČR a SR.

V nabídce stanice samozřejmě nechybí ani jiné sporty – například motoristické závody NASCAR Xfinity. Z novinek, které zanedlouho přibydou na obrazovce, se pak mohou fanoušci těšit třeba na stolní tenis nebo badminton. Domácí sport zastupuje například Slovnaft Handball Extraliga a MOL liga.

Až 90 procent vysílání tvoří exkluzivní přímé přenosy a záznamy ze širokého spektra domácích a zahraničních sportů. Kromě přenosů nabízí stanice několik sportovních magazínů. Nejdůležitější okamžiky týdne fotbalového klubu Borussia Dortmund mapuje BVB World, zákulisí významných motoristických závodů přináší Formula E: Street Racers a Mobil 1 Grid.

Arena sport, která vysílá od roku 2015, je dostupná na území ČR i SR celkově pro více než 1,65 milionu domácností.

Představení stanice Arena sport 1

Sport
Foto Arena sport 1
Arena Sport 1 HD středa 6. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC