Soutěž

Soutěž s Minimaxem o 100 vstupů do Legolandu

Soutěž s Minimaxem o 100 vstupů do Legolandu
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Oblíbený dětský televizní kanál Minimax zve všechny diváky na zábavnou jízdu do Legolandu v Německu!

Kdo by si nechtěl užít den v jednom z nejbáječnějších zábavních parků? Ano, řeč je o Legolandu!

Využijte příležitost a vyhrajte vstupenky do Legolandu v Německu. Celkem soutěžíme o 100 vstupů a na každého výherce čekají hned dva. Vstupy jsou platné po celý rok 2018, takže výlet si můžete naplánovat přesně podle vašich představ a časových možností.

Ptáte se, čím ještě vaše ratolesti potěšit? Poradíme vám. Minimax každý den přináší pohádky plné humoru a fantazie. Nejoblíbenější je rozhodně král Jelimán a kocour v botách, vaše děti je budou zbožňovat!

Legoland_web02cz.jpg

Sláva králi Jelimánovi

Král Jelimán je stálice animáků z Madagaskaru, ať už jde o filmy nebo o seriál s tučňáky. Každý dobrý příběh totiž potřebuje nějakého záporáka s dobrým srdcem, který bude vše komplikovat, ale nakonec se vždy postaví na tu správnou stranu. Přesně takový je i Jelimán, trochu protiva, dost velký sobec a hlavně strůjce naprosto šílených nápadů.

Dobrodružství kocoura v botách

Shreka, princeznu Fionu a Oslíka zná snad každý, ale víte, kdo jim tak trochu vypálil rybník v oblíbenosti? Malá nápověda: nosí klobouk, vysoké boty a vždycky dopadne na všechny čtyři… Samozřejmě to není nikdo jiný než proslulý šermíř a prohnaný svůdce Kocour v botách. V dobrodružném animovaném seriálu se snaží chránit všechny obyvatele městečka San Lorenzo, na které má spadeno kdejaký zpropadený padouch.

A nyní zpět k soutěži. Jak se zapojit? Je to snadné, vyplňte soutěžní formulář a správně zodpovězte soutěžní otázku.

 

Jak se jmenují věrní parťáci krále Jelimána?
Kde najdu číslo karty Skylink?
Číslo karty Skylink
najdete zde:

Poznámka:
Číslo karty opište
bez mezer včetně
poslední kontrolní číslice

Pravidla soutěže: Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří si předplácí jeden ze základních nebo doplňkových balíčků Skylink. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 31.12.2017 do 23:59 hodin.

Soutěž

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC