Pro děti

Vánoční maraton

Vánoční maraton
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Už se nemůžete dočkat, až skončí škola a začnou vánoční prázdniny? Nedivíme se vám, protože Nickelodeon pro vás má připravené speciály oblíbených seriálů.

V adventním kalendáři si zaškrtněte datum 21. prosince, jelikož to je den, kdy začínáme dětskou pohádkovou jízdu. Doma už vám určitě bude vonět vánoční cukroví, v obchodech bude vrcholit předvánoční shon po dárcích, ale to se vás, malých diváků, týkat nemusí. Vy se můžete uvelebit na gauči a užívat si pohodu a zábavu s oblíbenými hrdiny. Těšit se můžete na hravou (doslova a do písmene) Školu ro(c)ku. Oblíbený seriál vznikl na motivy snad ještě oblíbenějšího filmu, v němž se dala do kupy parta školních outsiderů. Založili hudební skupinu a z podivínů najednou byly školní hvězdy. Tohle je přeci materiál na výborný komediální seriál. A taky že ano, a tak má ředitelka Mullinsová o zábavu celý rok postaráno, samo sebou že také na Vánoce. Dalšími maratonci jsou sedmačky Babe a Kenzie ze sitcomu Změna hry. Holky už úspěšně podnikají na poli aplikací a her do mobilních telefonů, což je v pubertě buď ohromná zábava, nebo pořádný průšvih. Jak se jim daří o vánočních svátcích, uvidíte ve slíbeném speciálu. Asi nejhektičtější svátky budou panovat u Harperových. Aby také ne, když v jedné domácnosti spolu musí vyjít čtyřčata. Nicky, Ricky, Dicky a Dawn ze stejnojmenného seriálu jsou každý z úplně jiného těsta a často si lezou hodně na nervy a nic na tom nezmění ani svátky… Posledním vánočním překvapením bude Henry Nebezpečný. Jako jakýsi učedník supermuže, který chrání město Krásnov, bude mít Vánoce jistě perné. Zločinci totiž svátky příliš nectí.

Vánoční maraton

Pro děti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon sobota 21. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC