Pro děti

Představení stanice JimJam

Představení stanice JimJam
Skylink Live TV

Sledujte na JimJam na skylink Live TV Sledovat

Dětská televizní stanice JimJam je tady pro děti předškolního věku. Jejím posláním je bavit i vychovávat, což se jí pomocí pečlivě vybrané programové skladby úspěšně daří.

Dětská stanice JimJam, která byla založena již více než před třinácti lety, tu je pro děti předškolního věku 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pokud tedy vašeho malého nezbedu trápí nějaký neduh, který mu nedá v noci spát, nemusíte zdlouhavě lovit po internetu, než najdete něco, co byste mu mohli pustit k usínání. JimJam je vždy připraven.

Každý den se můžete těšit například na francouzský animovaný seriál Doodleboo. Doodleboo je malý umělec s velkým srdcem, který se se svými kamarády i televizními diváky rád dělí o svou lásku a nadšení pro kreslení, kterými se jistě nakazí nejeden sledující.

V seriálu Suzy's Zoo se zase diváci setkají s partou plyšových kamarádů, kteří často rádi řádí na zahradě mezi čerstvě rozvěšeným prádlem. Tedy když je zrovna nikdo nevidí. Jednoho dne medvídkovi Boofovi skočí na nos malá, kouzelná kobylka. Díky ní začnou jeden po druhém ožívat a stávat se skutečnými zvířaty. Jenže na malý dvorek se medvěd, žirafa, králice, kachna a další už nemohou vejít. A tak se vydávají na cestu, a to si buďte jistí, že nebude jen tak ledajaká!

O malé hrdiny není na stanici JimJam nikdy nouze! Příkladem za všechny může být seriál Dot o osmileté holčičce, která se nechce smířit s tím, co jí o světě říkají ostatní. A tak se pravidelně vydává na dobrodružné cesty, aby si ověřila, jak to všechno ve skutečnosti je. A vy můžete vyrazit za bláznivými příhodami s ní. Tak na co čekat?

Představení stanice JimJam

Pro děti
Foto JimJam
JimJam středa 7. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC