Pro děti

Poznáváme přírodu

Animovaný seriál Poznáváme přírodu
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Umíte vyjmenovat u zvířat, pod jaký druh, rod nebo čeleď patří? Ve škole se to určitě hodí, ale víte také, jak těžký život mají třeba krokodýli?

Ve výborném animáku Poznáváme přírodu se dozvíte i takovéto „špeky“. Bratři Chris a Martin Krattovi jsou totiž milovníci přírody a taky neohrožení dobrodruzi, kteří neváhají a vrhají se do jednoho dobrodružství za druhým. O zvířatech toho opravdu vědí hodně, ale teoretické znalosti jim nestačí. A tak se za pomoci superobleků stávají zvířaty na vlastní kůži, a to doslova.

Jejich parťačka Aviva jim vynalezla skvělé obleky, v nichž se můžou libovolně zmenšovat a zvětšovat a proměňovat se ve vybraná zvířata. Chris s Martinem se tak v jednom z dílů stanou drobnými ptáčky a v dalším zase velrybami. Díky takovémuto akčnímu výzkumu nasbírají vždy spoustu nových informací. A všechny se pak dozvědí také zvídaví diváci u televize. Teď už budete vědět nejen kolik třeba váží takový hroch, ale také co znamenají různé zvuky, které zvířata vydávají, nebo jaké to je být něčí kořistí.

Zábavné vzdělávání

Není mnoho seriálů, které by dokázaly do dětí doslova napumpovat takové množství informací, navíc zábavnou formou. V tomto ohledu je seriál Poznáváme přírodu naprosto vynikající. Děti se u něho nebudou nudit, a navíc díky postavám Chrise a Martina, kteří se mění ve zvířata, vše velmi jednoduše pochopí. Ale pozor, malí milovníci přírody se pak stanou chodící encyklopedií chrlící na vás jednu zajímavost za druhou.

Poznáváme přírodu

Pro děti
Foto Minimax
Minimax pondělí 14. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC