Pro děti

Kouzelný pes Vafle

Kouzelný pes Vafle
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

S domácími mazlíčky je život veselejší. Sice někdy vyvádí lumpárny a hlavně rodiče z nich mají těžkou hlavu, ale musíte uznat, že stačí jeden pohled a hned jim všechno odpustíte. Dobře to ví i hlavní hrdina seriálu Kouzelný pes Vafle.

Vafle je snad nejroztomilejší pes na světě. Hnědý štětináč se zvláštní náhodou ocitne v domě, kam se zrovna nastěhovala nová rodina, Brooklyn-Bellovi. Ti neměli v plánu pořizovat si ke své drobotině ještě nějakého domácího mazlíčka, jenže Vafle je tak miloučký a vypadá tak nevinně, že prostě musí bydlet s nimi. Co by taky mohl vyvést? No, budou se divit, Vafle totiž rozhodně není žádný plyšový medvídek, který by prospal skoro celý den ve svém pelíšku a poslouchal páníčky na slovo. Za nevinným kukučem se ukrývá pěkný rarach, který život této rodiny dokáže pořádně zpestřit. Samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu.

Představte si, že připravíte narozeninovou oslavu, vyzdobíte dům, stůl se prohýbá pod dobrotami a všemu vévodí obrovský několikapatrový dort – jak tohle dopadne? Tušíte správně, Vafle chytne ubrus do zubů a… Každá lumpárna, kterou vyvede, ale pramení jen z toho, že se chce buď kamarádit, nebo má jednoduše nos na levoty a chce jim zabránit. Psovi se takové věci těžko vysvětlují, jenže to není případ Vafle. Jde totiž o kouzelného psa, který umí mluvit! Takže si s ním jeho páníčci dobře rozumí.

Vtipný seriál Kouzelný pes Vafle pobaví celou rodinu a třeba scény, kdy se Vafle chce mermomocí kamarádit se sousedovic kočkou i její paničkou, jsou naprosto výborné. S domácími mazlíky je sice někdy víc rámusu, víc nepořádku, ale taky víc radosti a zábavy.

Kouzelný pes Vafle

Pro děti
Foto Minimax
Minimax úterý 25. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC