Pro děti

Barbie: Zachraňte pejsky

Barbie: Zachraňte pejsky
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Barbie se nikdy neomrzí, sympatická blondýnka má pořád plno práce a zažívá nejrůznější dobrodružství, i na taneční soutěži.

Tentokrát se s Barbie a jejími sestrami vypravíme do exotiky ve filmu Barbie: Zachraňte pejsky. V ostrovním ráji, pěkně u moře, se chystá Chelsea na taneční soutěž, kterou by moc ráda vyhrála. Samozřejmě, že ji ségry nenechaly jet samotnou, ale na rozdíl od ní si užívají více prázdninového slunění a koupání. Chelsea jim to ale vůbec nemá za zlé, tanec miluje a každodenní tréninky ji baví. Navíc s sebou holky mají svá roztomilá štěňata, takže jim je veselo až až. Ovšem jen do chvíle, než chlupatí prckové trochu omylem naskočí do cizího auta… V tu chvíli začíná to pravé dobrodružství, protože holky musí své mazlíčky najít, což ani na malém ostrově není nic jednoduchého. Hafánci jsou jako z divokých vajec a seznámí se postupně prakticky s každým, kdo na ostrově žije. Je to taková trochu legrační detektivka, kdy jsou štěňata neustále o krok napřed před svými majitelkami. Každé dobrodružství však jednou musí skončit a v případě Barbie a jejích sester končí samozřejmě vše shledáním s roztomilými chlupáči. A jak dopadne Chelsea na soutěži? Podaří se jí zatančit připravenou sestavu bez chybičky? Na to už se budete muset podívat sami. Filmy s Barbie jsou vždycky takovým pohlazením po duši. Kluky asi moc bavit nebudou, ale malým divačkám určitě udělají radost. Navíc se v tomto konkrétním díle potkávají oblíbené postavy s roztomilými pejsky a k tomu ještě i s noblesními koníky. Zkrátka, svět Barbie je roztomilost sama.

Barbie: Zachraňte pejsky

Pro děti
Foto Minimax
Minimax sobota 8. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC