Hudba a lifestyle

Představení stanice: Minimax

Představení stanice: Minimax
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Na populární filmy i seriály pro nejmenší i teenagery láká stanice Minimax.

A na co se mohou dětští diváci těšit? Třeba na seriál Bibi a Tina. Ten vypráví o dvou zvídavých a nerozlučných puberťačkách, které spojuje kromě pevného přátelství i vášeň pro jezdectví. Bibi ovšem není obyčejná holka, má kouzelnické schopnosti, které se snaží skrývat, v některých situacích se ale bez svých čarovných sil zkrátka neobejde. To Tina je naopak opatrnější a zdrženlivější, vždycky však se svou kamarádkou táhne za jeden provaz. Obě rády často navštěvují rodinnou farmu, kde pomáhají Tinině mamince s prací kolem stájí a s péčí o koně, vždy si ale najdou čas na svou nejoblíbenější zábavu – závodění.

Nový seriál Dynotrax představí Ty Ruxe, který je napůl náklaďák a napůl dinosaurus. Se svým kamarádem Revvitem a dalšími členy party zažívají největší dobrodružství při setkání tváří v tvář se slavnými D-struktory!

Každý den v 8.00 ráno jsou na programu nejrůznější filmy, třeba muzikál Barbie – Princezna a švadlenka plný pohádkové módy a chytlavých písniček, který vypráví příběh o laskavé princezně Meribelly. Ta miluje zpěv a tanec, a když jednou království navštíví její oblíbená zpěvačka Keira, obě zjistí, že toho mají spoustu společného. Kouzlo je ale nedopatřením promění a obě vypadají navlas stejně.

Představení stanice: Minimax

Hudba a lifestyle
Foto Minimax
Minimax středa 15. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC