Hudba a lifestyle

Nazareth

Nazareth
Skylink Live TV

Sledujte na Rebel na skylink Live TV Sledovat

Nazareth je malebné městečko v severní části Izraele. Nebo také skotská skupina, která nemá s legendárním židovským tesařem nic společného.

Když tedy napíšeme, že dvacátého dubna, dva tisíce dvacet let po ukřižování biblického proroka, se Nazareth objeví v pražském Foru Karlín, není v tom žádný náboženský podtext. I přesto, že křesťané na druhý příchod čekají dost dlouho. Dubnový příchod se ale týká alba s názvem Tattooed On My Brain, kvůli kterému Skoti vyrazili na výroční turné. Fanoušci se mohou těšit na obsah téhle již 24. desky, mimo jiné i na live verzi písničky Pole To Pole, kterou doposud mohli slyšet jen v rádiu. Celá tahle záležitost vás přijde minimálně na 790, maximálně na 2 700 korun. Což je slušné, na to, že Nazareth jsou stále jednou ze základních ikon rocku. No a pokud se vám tahle cena nezdá, můžete nesmrtelné hity skupiny Nazareth naladit na hudebních stanicích televize Skylink. Amen.

Nazareth

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Rebel středa 11. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC